Logo Design

Een goed logo zegt in een oog opslag alles. Een goed logo geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. U kunt een duur bedrijf inhuren voor een logo-ontwerp maar niet iedereen heeft hier het geld voor. U kunt het natuurlijk zelf maken in een app of programma maar denk hier niet te makkelijk over. Als u bijvoorbeeld kleding wilt bedrukken heeft u aan een standaard logo niet genoeg. Ten eerste het logo moet transparant zijn. Geen witte achtergrond e.d want je moet het zo op de kleding kunnen schuiven. Ook de resolutie is erg belangrijk want al ziet u logo er misschien mooi uit op werkkleding word het uitvergroot en bij een te lage resolutie kan het resultaat erg lelijk worden. Wij werken met vector bestanden met hoge resolutie en daardoor geschikt om uit te vergroten.

Wij hebben verschillende betaalbare oplossingen voor u. Wij kunnen een basic logo maken voor u voor 40 euro. Het logo wordt vrijblijvend en in overleg gemaakt en u hoeft pas te betalen als u tevreden bent. Na betaling mag u het logo vrij gebruiken en u ontvangt het per E-mail als vectorbestand.

Heeft u zelf een logo dat niet geschikt is voor een afdruk maar wilt u het wel gebruiken kunnen wij het logo opnieuw proberen te maken. Dit kan niet altijd maar no cure no pay. De prijs is 40 euro en u krijgt het als transparant vector bestand in uw E-mail. Geschikt voor bedrukking en meer!

 

Voor meer informatie mail naar info@werkkledingmetlogo.nl

of gebruik whatsapp

(Prijzen exclusief btw)

Digitaal transparant logo (png) in overleg gemaakt.

No cure no pay!

Logo vrij te gebruiken voor uw bedrijf.

 

Download tijdens de bestel procedure uw bestaande logo wij remasteren het tot een transparant logo klaar voor o.a kleding bedrukking. Wij proberen zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven maar dat zal niet altijd lukken.

No cure no pay mocht het niet lukken of bent u niet tevreden krijgt u uw geld terug.

Voorbeelden van door ons gemaakte logo's en het eindresultaat op werkkleding

Voorbeelden logo's die niet geschikt voor afdruk waren. Deze zijn opnieuw gemaakt door ons en nu geschikt voor kleding bedrukking.